Trends in Household Consumption Inequalities in Slovakia: Empirical Evidence - König, Brian, 1983-
Určenie elasticity spotreby systémom QUAIDS a analýza vnímania luxusných a nevyhnutných statkov domácnosťami. Význam finančnej a ekonomickej krízy pri spotrebe domácností.