Marketingová analýza rozhodovania v oblasti maloobchodu - Toman, Marian, 1970-
Analýza spotrebiteľského správania a spádových oblastí existujúcich predajní. Správne zvolené marketingové postupy pri riadení obchodných činností. Vplyvy zmien na spotrebiteľské správanie. Globalizačné tendencie a udržanie si konkurenčnej výhody.