Obnoviteľné zdroje energie ako súčasť udržateľného rozvoja - Jurkovičová, Lujza
Zavádzanie ekologicky efektívnych inovácií, smerujúcich k udržateľnej produktovej politike. Implementácia stratégie udržateľného rozvoja a legislatívna úprava využívania obnoviteľných zdrojov energie v EÚ. Záväzky EÚ a podiel alternatívnych zdrojov na celkovej spotrebe energie podľa stratégie Európa 2020.