Řešení environmentálních rizik prostřednictvím pojistných trhů - Kubová, Pavla
Zodpovednosť za škody na životnom prostredí zaraďujeme medzi najdôležitejšie súčasti celopodnikových rizík. Možnosti realizácie a riešenie problému znečistenia životného prostredia pomocou poistného trhu.