Hodnocení kvality vyučovaných předmětů studenty podle odborných oblastí - Vnoučková, Lucie
Hodnotenie kvality výučby na súkromných univerzitách v Českej republike, ako aj udržanie si konkurencieschopnosti na trhu vzdelávania. Celková úroveň kvality vzdelávania na súkromných univerzitách v porovnaní s inými vysokými školami či univerzitami v Česku.