<The> Great recession in the Non-EMU Visegrád Countries: A Nonlinear DSGE model with time-varying parameters - Tvrz, Stanislav
Aktuálny vývoj v krajinách: reálne HDP, úroková miera na hypotékach, nominálny výmenný kurz, vládny dlh a deficit, inflácia. Model obsahujúci podnikateľov, maloobchody, centrálne banky, zahraničný sektor a časové oneskorenia.