Purchasing strategies of low income households: A study of consumer behaviour specifics among low income segment - Kopaničová, Janka, 1979-
Chudoba, meranie chudoby. Nízkopríjmové domácnosti na Slovensku. Nákupné špecifiká u nízkopríjmových domácností.