Sociologická reflexe evropské integrace - Novotný, Lukáš
Makro a mikro sociologické prístupy, najmä v otázkach týkajúcich sa rozsahu teoretických a metodologických paradigiem. Vlastné definície toho, či súčasná sociológia odráža novú situáciu a či zo sociologického pohľadu už existuje európska integrácia. Kľúčové otázky a problémy.