NBS alebo ako na mystery shopping - Szabó, Zuzana
Národná banka Slovenska (NBS) je od januára 2015 orgánom ochrany spotrebiteľa na finančnom trhu. Nákup finančnej služby pod utajenou identitou takzvaný mystery shopping – NBS zaradila medzi svoje štandardné techniky dohľadu nad finančným trhom.