Pohledávky státu - destruktivní faktor fiskální politiky České republiky - Zeman, Karel
Analýza vývoja pohľadávok štátu od roku 2001 do roku 2014 v Českej republike. Identifikácia príčin vývoja a súčasného stavu pohľadávok štátu v ČR.