Retailová banka vs. fintech v roce 2025 - Teplý, Petr
Alternatívne bankové produkty a konkurencia bánk v roku 2025 – rozdelenie podľa generácií. Dynamicky sa rozvíjajúce zmeny v retailovom bankovníctve. Zmena fungovania pobočiek a efektívne využívanie technológií, ako aj udržanie, či prilákanie talentovaných pracovníkov bánk.