Internet věcí – jak změní současné pojišťovnictví? - Sobková, Martina
Vplyv a rozdelenie investícií do nových technológií v oblasti poisťovníctva a nové obchodné príležitosti poisťovní. Pokiaľ budú chcieť poisťovne obstáť vo finančnom svete mali by zapracovať dáta do svojich obchodných modelov. Prepojenie aplikácií priamo s klientmi.