Rozvoj digitálních platebních řešení ve světě - Walitza, Richard
Inovácie v digitálnom svete a rozvoj platobných technológií ako napríklad služby MasterPass, ktoré sa postupne rozširujú priamo do mobilných aplikácií jednotlivých obchodníkov alebo do samoobslužných platobných terminálov v kamenných obchodoch.