Budúcnosť je už dnes - Žitňanský, Eduard
Internet nie je len veľkou encyklopédiou, ale začína zasahovať aj do riadenia firiem. Tvoria sa celkom nové možnosti využitia. Trendom je internet vecí (Internet of things - loT). Rozhovor s riaditeľom pre inovácie v spoločnosti Softec Jánom Masarykom.