Instant Payments aneb revoluce v platebních službách - Juřík, Pavel
Instant Payments prinesú zásadnú zmenu do platobných služieb a umožnia vstup do platobného procesu ďalším poskytovateľom a subjektom. Zmeny v technológiách a v procesoch prevodu z účtu platiteľa na účet príjemcu.