<The> importance of public resources for entrepreneurship and development of innovation - Michálková, Anna, 1968-
Dôležitosť verejných zdrojov pre podnikanie a rozvoj inovácií - porovnanie dát z európskych spoločností s podnikmi na Slovensku a SME. Využitie verejných fondov v európskych klastroch a klastroch cestovného ruchu na Slovensku.