Electromobility in the European Union and in the Slovakia and its development opportunities - Rehák, Róbert, 1984-
Elektromobilita v EÚ, predaj elektrických dopravných prostriedkov v EÚ. Elektromobilita na Slovensku, SWOT analýza vývoja elektromobility na Slovensku. Odporúčania, ako zvýšiť predajnosť elektrických dopravných prostriedkov na Slovensku.