Can I be opened? - Vokounová, Dana, 1962-
Analýza hodnôt, osobnostných charakteristík a postojov pri tvorbe kampaní na zmenu verejnej mienky. Vzťah hodnôt a osobnostnej vlastnosti - úzkosti- k téme imigrácia. Určenie hodnôt a postojov na základe Schwartzovho zoznamu hodnôt.