Priemysel potrebuje popri rukách predávať viac hláv - Veselý, Matúš
Inovácie, rozvoj ľudského kapitálu a uzdravenie vzdelávacieho systému ako aj praktický prenos poznatkov z výskumu a vývoja do biznisu. Nástroje zmeny a aplikovanie moderných industriálnych princípov, ktoré sú známe ako Industry 4.0. Kľúčové faktory rozvoja priemyslu a synergia priemyslu so štátom.