Za čím idú investori do priemyslu - Némethová, Mojmíra
Názory veľkých podnikov o podnikateľskom prostredí a najväčších prekážkach pri investovaní do priemyslu v našich podmienkach tak, ako ich komentujú manažéri zahraničných firiem na Slovensku.