Kde chcú bývať firmy - Némethová, Mojmíra
Faktory, ktoré ovplyvňujú výber vhodnej lokality pri rozhodovaní investorov výrobných závodov na Slovensku. Dopyt po infraštruktúre a kam pôjde investor. Príležitosti a požiadavky spĺňajúce realizáciu investičného projektu.