Nechceme byť prísna korporácia - Jesný, Martin
Rozhovor s finančným riaditeľom Kofola Holdingu Danielom Buryšom o tom, aké časy zažívajú výrobcovia nápojov a ako sa darí Kofole v meniacich sa požiadavkách stredoeurópskeho trhového prostredia.