Inováciám neujdú ani pivovarníci - Jesný, Martin
Slovenské pivovarníctvo a pivovary – výroba a spotreba piva na Slovensku. Medzinárodné trendy a fúzie pivných gigantov a výrobcov alkoholických i nealkoholických nápojov. Top 5 hráčov svetového pivovarníctva.