Česi predsedníctvo zvládli aj bez funkčnej vlády - Lehuta, Michal
Slovensko sa na čele Rady EÚ chce venovať hospodárskemu rastu, digitálnemu trhu, energetickej únii, migrácii a rozširovaniu. Prehľad kedy kto predsedal Rade EÚ.