Európsky priemysel zvažuje dohodu s Obamom - Hradský, František
Hlavné oblasti pôsobnosti dohody o Transatlantickom obchodnom a investičnom partnerstve (Transatlantic Trade and Investment Partnership - TTIP). Stále otvorené znenie dohody v oblasti udržateľného rozvoja, obsahujúce otázky zamestnanosti, životného prostedia či investícií. Záujem Podnikateľskej aliancie Slovenska (PAS) a firiem o TTIP.