Drôty pýtajú investície aj politiku - Desiatniková, Jana
Očakávaný pokračujúci rozvoj slovenského priemyslu a spotreba elektriny v najbližších desiatich rokoch. Prognózy Slovenskej elektrizačnej prenosovej sústavy (SEPS). Ďalšie zložky investícií do prenosovej sústavy a podpora obnoviteľných zdrojov.