Ekonomická situace a míra rizika sociálního vyloučení v domácnostech se seniory a osobami v předseniorském věku - Bareš, Pavel
Výskum zameraný na dostupnosť poskytovania sociálnych služieb, sociálnych vzťahov a prostredia, ako aj na ekonomickú situáciu domácností. Otázky zaoberajúce sa ekonomickými a neekonomickými rizikami sociálneho vylúčenia.