Cezhraničná spolupráca pri vysielaní zamestnancov - Matulková, Mariana
Nový právny predpis zákona o cezhraničnej spolupráci pri vysielaní zamestnancov na výkon prác pri poskytovaní služieb bol schválený dňa 11. novembra 2015. Zákon nadobudne účinnosť od 18.6. 2016 a vyšiel pod č. 351/2015 Z.z.