Manažment podnikania a vecí verejných vedecký časopis
Aktuálne uverejňuje vedecké, odborné, teoretické, prakticko-aplikačné články a štúdie vedecko-pedagogických pracovníkov a študentov, manažérov a ďalších odborníkov z praxe z oblasti manažmentu.