Význam a dôkazná váha listín v správnom konaní - Hrtánek, Ladislav
Listiny ako významný právny inštitút v správnom konaní. Dôkazová váha a spôsobilosť preukazovať jednotlivé skutočnosti podstatné pre správne konanie.