Základné princípy účtovania DPH - Mintál, Ján
Základné princípy účtovania DPH podľa par. 2 odst. 1 Opatrenia MF/16786/2007-31, ktorým sa ustanovújú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovnej osonove pre rozpočtové organizácie, príspevkové organizácie, štátne fondy, obce a vyššie územné celky.