Špecifiká účtovania zásob spôsobom B v sústave podvojného účtovníctva - Pakšiová, Renáta, 1974-
Účtovanie obstarania a úbytku zásob spôsobom A alebo B môžu využiť všetky účtovné jednotky, ktoré vedú účtovníctvo v sústave podvojného účtovníctva. Postup a príklad účtovania podľa spôsobu B.