Osobitosti aktuálneho princípu účtovníctva štátu a samosprávy - Šabíková, Ingrid
Zákon o účtovníctve č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve a opatrenie Ministerstva financií SR z 8. augusta 2007 č. MF/16786/2007-31 o postupoch účtovania pre rozpočtové a príspevkové organizácie, štátne fondy, obce a vyššie územné celky. Osobitosti účtovnej osnovy pre rozpočtové a príspevkové organizácie, štátne fondy, obce a vyššie územné celky, v ktorej sú zohľadnené spôsoby financovania subjektov štátnej správy a samosprávy – rozpočtové pravidlá verejnej správy a rozpočtové pravidlá územnej samosprávy.