Supertoskánci - Vavrová, Tatiana
Rodinné vinárstvo Antinori v Toskánsku. 26. generácia vinárov, ktorá pokračuje v rodinnej tradícii. Ženy vo vedení firmy. Inovácie v tradičnom podniku. Renesančný klan. Tradícia a kvalita. Amerika ako najväčší exportný trh. Podnikanie aj v reštauračnej oblasti.