Špecifiká účtovnej a daňovej analýzy - Šabíková, Ingrid
Hlavné ciele Medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor - IPSAS (International Public Accounting Standards) je zabezpečiť porovnateľnosť účtovných závierok nielen medzi jednotlivými účtovnými jednotkami, ale aj medzi krajinami Európskej únie navzájom.