Štíhla logistika ako metóda moderného skladovania - Kopták, Michal
Návrh optimalizácie logistických operácií vybraného podniku na ktorých bude aplikovaná metóda MTM-logistika ako nástroj štíhlej logistiky. MTM-logistika definuje štandardné procesy v logistike, opisuje a zároveň im priraďuje pravidlá a ovplyvňujúce veličiny, na základe ktorých je možné takémuto procesu určiť časovú normu podľa tabuliek. Návrh štandardov logistických procesov, ktoré zvyšujú produktivitu práce a znižujú náklady spojené s outsourcingom vo vybranom podniku.