Možný dopad aféry Dieselgate na společnost Škoda auto a.s. - Bock, Michal
Možné dopady aféry "Dieselgate" na spoločnost Škoda Auto a.s. Finančné a ekonomické informácie spoločnosti Volkswagen (VW) a tiež dáta spoločnosti Škoda Auto, ktorá je dcérskou spoločnosťou skupiny VW.