Podnikanie malých a stredných podnikov vo verejnej správe na Slovensku - Heligman, Richard
Podnikanie malých a stredných podnikov a verejnej správy cez elektronický kontraktačný systém určený na elektronické obstarávanie tovarov a služieb. Elektronické trhovisko definujeme ako virtuálne miesto, kde sa stretáva dopyt zadávateľov teda odberateľov – verejných obstarávateľov s ponukou registrovaných uchádzačov a záujemcov dodávateľov.