<The> Strategic alignment of IT with business activities - Romanová, Anita, 1973-
Faktory rámca správy informačných technológií podniku. Charakteristika jednotlivých stratégií nastavenia informačných technológií a podpory podľa veľkosti podniku, sektoru hospodárstva a geografického pôsobenia.