Podstatné zmeny v oblasti zmluvných investičných vzťahov - Nováčková, Daniela
Problematika medzinárodných investičných vzťahov, ktoré majú zásadný význam pre slovenskú ekonomiku. Podstatné zmeny v oblasti medzinárodných investičných vzťahov a v oblasti poskytovania pomoci za účelom realizácie investičného zámeru na území Slovenska.