Samokontroľ i samoocenka studentov s ispoľzovanijem IT - Kultan, Jaroslav, 1960-
Problematika zvyšovania kvality vzdelávania študentov a využitie metód sebakontroly a sebahodnotenia. Praktické skúmania a výsledky. Previerka sebahodnotenia na strednej škole. Závery a odporúčania. Využite IT pri sebakontrole.