Řízení spotřeby výrazně ovlivní podobu energetiky - Vítková, Eva
Energetika prechádza v súčasnosti zásadnou globálnou zmenou. Rozvoj obnoviteľných zdrojov energie, znižovanie spotreby, skladovanie a ceny energií. Decentralizácia a vzostup smart technológií. Projekt Smart Región a jeho ciele.