Biopalivá v EU po roce 2020 - Kubů, Martin
Rozhodujúce faktory v segmente biopalív a investície do obnoviteľných zdrojov energie po roku 2020. Doterajšie kritériá v oblasti znižovania emisií a súčasný pohľad EÚ na segment biopalív.