Osem a pol násobok - O`Malley Greenburg, Zack
Úspešné investície herca Ashtona Kutchera. Podpora zo strany manažéra speváčky Madonny, Guya Osearyho. Po tom, čo sa mu podarilo premeniť 30 miliónov dolárov na štvrť miliardy, siaha ešte vyššie - a píše jeden z najneobyčajnejších príbehov v moderných dejinách spravovania peňazí.