Voľby do orgánov samosprávnych krajov - princíp volebného práva - Magurová, Hana, 1986-
Analýza ústavnej a zákonnej úpravy volieb do orgánov samosprávnych krajov. Princípy volebného práva zakotvené najmä v čl. 30 ods. 3 zákona č. 460/1992 Zb. Ústavy SR v znení neskorších predpisov a v zákone č. 303/2001 Z.z. o voľbách do orgánov samosprávnych krajov a o doplnení Občianskeho súdneho poriadku v znení neskorších predpisov.