Budování pověsti EU prostřednictvím veřejné diplomacie - Peterková, Jana
Obsahové vymedzenie pojmu verejná diplomacia, jej jednotlivé roviny a zameranie rôznych aktivít. Pohľad na prax verejnej diplomacie EÚ so zameraním na jej vonkajšie dimenzie.