Autá budú zelenšie, VW bol len zakopnutie - Hradský, František
Výroba áut a Slovensko vo svetovom automobilovom priemysle. Silnejúca ekologizácia s nižšou spotrebou a emisiami. Prispôsobovanie automobiliek investíciam a výrobnému programu. Emisné škandály a sprísňovanie regulačnej legislatívy z dôvodu poklesu cien ropy. Tržby - predaj - pokles.