Strategie a nástroje boje proti terorismu v České republice a Evropské unii - Horváthová, Zuzana
Historický pohľad na vývoj globálneho terorizmu. Vybrané protiteroristické organizácie v Európskej únii. Orgány a služby zaoberajúce sa problematikou terorizmu. Terorizmus a boj proti nemu v Českej republike.