Inteligentná logistika bude bez plánov - Jesný, Martin
Kľúčová úloha výrobnej logistiky. Dodávateľské reťazce a podiel logistiky na celkových nákladoch. Úloha automatických zariadení v skladových riešeniach a manipulácia s materiálom.