Bonita obce ako zrkadlo vzdelania (vzdelávania) jej predstaviteľov - Žárska, Elena, 1955-
Bonita obcí a zhodnotenie vplyvu vzdelania na hodnotu bonity obce. Ukazovatele finančnej a majetkovej bonity. Ukazovatele rozvojovej bonity. Hodnotenie vzťahu bonity a vzdelania a overenie hypotézy.